Vliegveldservice

Begin uw reis goed en zorg dat u op tijd, comfortabel en snel op het vliegveld aan komt. Bij Taxi Dorenbos regelen wij vliegtuigservice naar zowel nationale als internationale vliegvelden. Onze auto’s bieden genoeg ruimte voor uw bagage, brengen u tot aan de aankomst- of vertrekhal en zorgen dat u zonder oponthoud gehaald en gebracht wordt.

  • Telefoonnummer

    0592 - 615 111

Uw vakantie begint zodra u de voordeur achter u dicht trekt. Geen gesjouw met bagage, zoeken naar een parkeerplek en onnodig veel tijdsverlies en kosten aan een parkeerplaats. Wij brengen u naar de vertrekhal, zorgen voor uw bagage en indien gewenst begeleiden wij u naar de incheckbalie.

Ook voor grotere groepen zorgt Vliegveldservice Dorenbos voor een onbezorgde start van uw reis. Reist u met mindervaliden, kleine kinderen of huisdieren? Wij helpen u graag verder bij speciaal vervoer.

Ga naar Vliegveldservice

Andere diensten van Dorenbos

Kleinschalig openbaar vervoer

Bekijk dienst

Zittend Ziekenvervoer

Daarnaast bepaalt niet langer de behandelend arts, maar de verzekeraar per geval wat de aangewezen vorm van vervoer naar en […]

Bekijk dienst

Planning en Regie

Online module De online module waarmee u als opdrachtgever rechtstreeks in contact staat met onze centrale agenda.  Op elk gewenst […]

Bekijk dienst