Dorenbos Vervoer Management

Taxi Dorenbos is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Wij vervoeren vanuit de plaatsen Groningen, Assen, Hoogeveen , Emmen, Drachten en Leeuwarden. Taxi Dorenbos is dus geworteld in Noord-Nederland. Het werkterrein beperkt zich echter niet tot de noordelijke provincies.

Taxi Dorenbos staat in nauw contact met haar opdrachtgevers en houdt steeds alert de vinger aan de pols op de diverse markten waar de groep actief is. Lokale know-how én regionale coördinatie.

 

Veilig taxivervoer

Taxi Dorenbos heeft in de afgelopen 60 jaar bewezen dat verkeersveiligheid, service en comfort bij ons op nummer 1 staat. Ons wagenpark is goed onderhouden, van alle gemakken voorzien en voldoet aan alle regels en voorwaarden op het gebied van veilig personenvervoer. Zo zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart kan instappen.

TX Keur

Taxi Dorenbos is in het bezit van het TX keurmerk.

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.
Het TX-Keur staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.

De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is gebouwd. De stichting TX-Keur biedt een volledig pakket aan eisen aan in de vorm van reglementen TX-Keur. Hiermee kan een taxiondernemer aantonen dat zijn of haar bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet. De reglementen TX-Keur bevatten heldere richtlijnen waaraan de ondernemer die het TX-Keur wil halen moet voldoen. De belangen van reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur in balans. Daardoor is TX-Keur met recht het enige landelijke kwaliteitskeurmerk van de taxibranche.

Waar kunt u ons vinden

Fahrenheitweg 34, 8912 AJ Leeuwarden, Nederland

Marconilaan 8, 9207 JC Drachten, Nederland

U.T. Delfiaweg 8, 9745 EN gemeente Groningen, Nederland

Weberstraat 3, 7903 BD Hoogeveen, Nederland

Jules Verneweg 32, 7821 AE Emmen, Nederland

Doctor A.F. Philipsweg 53, 9403 AD Assen, Nederland

Ons wagenpark

Mercedes Citan

  • 5 deuren
  • 6 plaatsen incl. bestuurder
  • Airconditioning