Leerlingenvervoer

Taxi Dorenbos heeft veel ervaring met het vervoeren van leerlingen naar het regulier en speciaal onderwijs. Het is belangrijk voor de leerlingen, ouders/verzorgers en de opdrachtgevers dat dit vervoer goed, comfortabel en veilig verzorgd wordt. Dit door middel van een vast concept, vaste routes, ervaren goed-opgeleide medewerkers en aangepaste voertuigen.

Gaat uw kind in Zuidoost of Zuidwest Drenthe naar school? Dan verzorgt Taxi Dorenbos graag het schoolvervoer. Dagelijks rijden er ruim 100 chauffeurs rond die zorgen dat uw kinderen op tijd op school aankomen.

Meld mijn kind aan

  • Telefoonnummer

    0592 - 342 830 (Drenthe) 058-2122222 (Friesland)

In de Gemeentelijke Verordening Leerlingenvervoer staat aangegeven of en hoe een leerling voor het vervoer in aanmerking kan komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw gemeente. Voor de volgende gemeenten verzorgt Taxi Dorenbos het leerlingenvervoer:

In Drenthe:

Borger-Odoorn; Emmen; Coevorden; de Wolden; Hoogeveen; Meppel; Westerveld

In Groningen:

Haren

In Friesland:

Heerenveen; Smallingerland

Bekijk hier de folder van het leerlingenvervoer 2021 – 2022

Klik hier voor het leerlingenvervoer schooljaar 2021 – 2022

Andere diensten van Dorenbos

Kleinschalig openbaar vervoer

Bekijk dienst

Zittend Ziekenvervoer

Daarnaast bepaalt niet langer de behandelend arts, maar de verzekeraar per geval wat de aangewezen vorm van vervoer naar en […]

Bekijk dienst

Planning en Regie

Online module De online module waarmee u als opdrachtgever rechtstreeks in contact staat met onze centrale agenda.  Op elk gewenst […]

Bekijk dienst