Medewerker Klantcontactcentrum – standplaats Assen – uren in overleg
Wil jij ons eerste aanspreekpunt zijn die op een klantvriendelijke wijze ritaanvragen en andere voorkomende vragen voor zijn of haar rekening neemt? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Medewerker Klantcontactcentrum?
Als Medewerker Klantcontactcentrum ben je één van de collega’s die het visitekaartje voor onze organisatie is. Gedurende jouw dienst sta je onze klanten en opdrachtgevers te woord. Jouw hoofdtaak is het inboeken van de ritaanvragen in ons verzorgingsgebied binnen de drie Noordelijke provincies. Je hebt regelmatig overleg met onze afdeling Planning omdat de ritaanvragen natuurlijk direct gekoppeld zijn aan de vervoersplanning. Jouw werkzaamheden vinden verspreid plaats gedurende 7 dagen per week, waarbij er ook diensten in de avonden en weekenden plaatsvinden.

Wat verwachten we van jou
* je bent een echte aanpakker die ook het hoofd koel houdt wanneer er veel belverkeer;
* je bent communicatief sterk: je weet een telefoontje vlot maar op een klantgerichte wijze af te handelen;
* je denkt in oplossingen en weet zodoende eventuele zorgen weg te nemen;
* je vindt het prettig om in teamverband te werken: het team bestaat uit ruim 10 collega’s die samen een hecht team vormen;
* je weet je computersystemen vlot eigen te maken, uiteraard wordt je gedegen ingewerkt;
* je bent in staat om snel te schakelen tussen je verschillende werkzaamheden.

Een combinatie van medewerker Klantcontactcentrum en Taxichauffeur behoort tevens tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij jou
Een zelfstandige baan met een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Als regionale taxivervoerder leveren we immers een grote bijdrage aan het sociaal, medisch en recreatieve vervoer van de medemens. Geen dag is hetzelfde en naast hard werken is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid in een hecht team van professionals.

De salarisinschaling geschiedt conform de CAO Zorgvervoer en Taxi waarbij pensioenopbouw plaatsvindt via het Pensioenfonds Vervoer. Contractduur 12 maanden met zicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt  €2.094,43 – € 2.623,70 per maand.

Over Dorenbos Vervoer Management
Je gaat werken bij één van de grootste personenvervoerders van Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Groningen en Friesland. Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 7 vestigingen: Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden, Drachten en Kollumerzwaag. Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 700 enthousiaste collega’s actief en verzorgen wij duizenden ritten binnen het doelgroepenvervoer op een duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke manier.

Ben je enthousiast over deze functie binnen ons mooie familiebedrijf?
Reageer dan vandaag nog via pz@taxidorenbos.nl t.a.v. Edwin Williams.
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je deze uiteraard ook mailen via bovenstaand e-mailadres of bel 0592-615000.

Nieuwsbrief

Andere diensten

Recente nieuwsberichten