Chauffeur Leerlingenvervoer regio Leeuwarden-Drachten – 15-20 uur

Over Dorenbos Vervoer Management

Dorenbos Vervoer Management is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Friesland en Groningen.

Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 6 vestigingen (Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden en Drachten) Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 650 enthousiaste collega’s actief om het vervoer voor verschillende doelgroepen naar tal van locaties zoals dagbestedingscentra, speciaal onderwijs en medische instellingen te verzorgen.

Voor onze vestigingen Leeuwarden en Drachten zoeken wij chauffeurs Leerlingenvervoer.

Wat ga je doen:

Wij zoeken chauffeurs welke leerlingen in het bijzonder onderwijs in de ochtend- en middaguren van en naar school willen brengen. Je bent in staat om de kinderen de juiste aandacht te geven en je bent verantwoordelijk voor een rustige, veilige rit.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden variëren afhankelijk van de route, maar vinden globaal plaats tussen ’s morgens 07.30 – 09.00 uur en ’s middags 14.00 – 15.30 uur.

In de schoolvakanties ben je vrij.

Afhankelijk van je beschikbaarheid hebben we regelmatig mogelijkheden om naast je route aanvullende uren te werken.

Wat is belangrijk voor deze functie:

Het is belangrijk dat je je goed kunt inleven in jouw doelgroep. Je vervoert immers kinderen die nét iets meer aandacht verdienen. Je blijft onder alle omstandigheden rustig, kan goed zelfstandig werken én vindt het geen probleem om te werken op parttime basis.

Je bent in bezit van rijbewijs B, je beschikt over aantoonbare rijervaring en je bent in het bezit van een chauffeurskaart.

Heb je geen chauffeurskaart? Dit is geen probleem. Wij werken met diverse partners samen die hierin kunnen faciliteren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer dan vandaag nog door het online sollicitatieformulier in te vullen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!