Chauffeur Leerlingenvervoer regio Zwolle  (15-20 uur)

In de omgeving van Zwolle, Meppel, Nieuwleusen en Rouveen zoeken wij meerdere nieuwe collega-chauffeurs Leerlingenvervoer die ons team komen versterken.

Wat ga je doen als Chauffeur Leerlingenvervoer?

Vanuit provincie Drenthe maar ook vanuit Groningen en Friesland verzorgt Taxi Dorenbos onder andere het Leerlingenvervoer en Dagbestedingsvervoer.  

Je werkt gedurende 5 ochtend- en middagblokken van maandag t/m vrijdag, globaal tussen 7.00 en 9.00 uur ’s morgens en ‘s middags van 14.30 tot 16.30 uur. Wil je extra werken? Ook dat is een mogelijkheid: er zijn in de avonden en weekenden vaak voldoende mogelijkheden om extra ritten te rijden binnen het Zorgvervoer.

Binnen het Leerlingen- en Dagbestedingsvervoer breng en haal je kinderen naar speciaal onderwijs en/of cliënten naar de dagbesteding. Je bent het vaste gezicht voor jouw passagiers en tovert iedere dag een lach op hun gezicht! Je hebt een vaste bus bij huis dus je hoeft niet heen en weer naar de vestiging.

Wil je niet iedere dag werken maar onderdeel zijn van onze invallers die de ritten opvangen van collega’s die tijdelijk zijn uitgevallen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Beschik je niet over een taxipas, geen probleem: wij werken met verschillende partners samen die de opleiding voor jou kunnen verzorgen.

Over Dorenbos Vervoer Management

Je gaat werken bij één van de grootste personenvervoerders van Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Friesland en Groningen.

Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 7 vestigingen (Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden, Drachten en Kollumerzwaag. Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 700 enthousiaste collega’s actief en verzorgen wij duizenden ritten binnen het doelgroepenvervoer.  

Wat is belangrijk voor de functie?

Je bent het vaste gezicht voor de kinderen en cliënten welke jij dagelijks vervoert. Jij maakt de rit nét even iets aangenamer en weet je goed te verplaatsen in deze verschillende doelgroepen. Goede sociale vaardigheden, geduld en gevoel voor de medemens zijn een must.

Je bent in bezit van rijbewijs B, je beschikt over aantoonbare rijervaring en je bent in het bezit van een chauffeurskaart of bereid deze te behalen.

De beloning is conform de CAO Zorgvervoer en Taxi waarbij jij tevens deel uitmaakt van de pensioenregeling Pensioenfonds Vervoer. Het uurloon geschied op basis van ervaring en varieert van € 14,28 – € 16,39 per uur.

Ben je enthousiast over deze functie binnen ons mooie familiebedrijf?

Reageer dan vandaag nog door het online sollicitatieformulier in te vullen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!