Centralist/planner Zorgvervoer  – standplaats Assen – uren in overleg
Ben jij een puzzelaar en kun jij onze chauffeurs en voertuigen op een efficiënte manier aansturen? Dan zoeken wij jou!

 Wat ga je doen als Centralist/Planner Zorgvervoer?
Als Centralist/Planner Zorgvervoer verzorg je de planning van chauffeurs en voertuigen binnen het zorgvervoer. Het zorgvervoer is uiteenlopend: gedurende 7 dagen per week verzorgen wij het vervoer van verschillende doelgroepen naar tal van locaties. Denk hierbij aan bezoeken naar medische instellingen, ouderen welke op familiebezoek gaan of bijvoorbeeld kinderen die naar speciaal onderwijs moeten worden gebracht. Dagelijks heb je een grote groep chauffeurs en voertuigen onder “de knop” waarbij jij het een sport vindt om logische vervoerscombinaties te maken waarbij stiptheid en kwaliteit voorop staat. Je werkt continu samen met collega-Centralisten die verantwoordelijk zijn voor de andere vervoersregio’s.

Naast het verzorgen van de planning ben je ook contactpersoon voor klanten en de diverse taxibedrijven waar wij mee samenwerken.

Wat verwachten we van jou

* planervaring in de taxibranche is een vereiste
* communicatief goed vaardig
* je vindt het prettig om in teamverband te werken
* onder druk weet jij alle ballen in de lucht te houden
* je bent in staat om snel te schakelen tussen je verschillende werkzaamheden

Een combinatie van het chauffeursvak en planning behoort tevens tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij jou
Een zelfstandige baan met een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Als regionale taxivervoerder leveren we immers een grote bijdrage aan het sociaal, medisch en recreatieve vervoer van de medemens.

Geen dag is hetzelfde en naast hard werken is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid in een hecht team van professionals.

De salarisinschaling geschiedt conform de CAO Zorgvervoer en Taxi waarbij pensioenopbouw plaatsvindt via het Pensioenfonds Vervoer. Contractduur 12 maanden met zicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt  €2.380,54 – €3.226,34 per maand.

Over Dorenbos Vervoer Management
Je gaat werken bij één van de grootste personenvervoerders van Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Groningen en Friesland. Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 7 vestigingen (Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden, Drachten en Kollumerzwaag. Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 700 enthousiaste collega’s actief en verzorgen wij duizenden ritten binnen het doelgroepenvervoer op een duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke manier.

 Ben je enthousiast over deze functie reageer dan vandaag nog via pz@taxidorenbos.nl t.a.v. Edwin Williams.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je deze uiteraard ook mailen via bovenstaand e-mailadres of bel 0592-615000.