Verkeershinder stad Groningen

Vanaf 22 maart t/m 2 september 2024 is de stad Groningen minder goed bereikbaar. Eén van de grote ringweg (Zuid) is dan afgesloten. Iedereen wordt daarom opgeroepen niet de stad in te gaan met de auto, maar om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer of de fiets.

Terug naar overzicht

Vanaf 22 maart t/m 2 september 2024 is de stad Groningen minder goed bereikbaar. Eén van de grote ringweg (Zuid) is dan afgesloten. Iedereen wordt daarom opgeroepen niet de stad in te gaan met de auto, maar om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer of de fiets!

Maar als u afhankelijk bent van :

  • Taxivervoer dat uw kind van en naar school brengt en/of
  • Publiek vervoer.

Wordt dit lastig of onmogelijk!

 Taxi Dorenbos blijft rijden! Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat er door de operatie Ringweg Zuid in combinatie met alle andere afsluitingen in de stad er grote vertragingen door files worden verwacht. Het kan daardoor gebeuren dat u later dan afgesproken wordt opgehaald of te laat op uw bestemming komt.

Dit kan helaas niemand voorkomen. We vragen dan ook BEGRIP van u. #weesliefvoorelkaar.

Bent u nieuwsgierig naar de werkzaamheden aan de wegen in Groningen? Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.groningenbereikbaar.nl voor het laatste nieuws!

Nieuwsbrief

Andere diensten

Recente nieuwsberichten