Planner Groepsvervoer – 32-40 uur (dagdiensten) – standplaats Assen

 Over Dorenbos Vervoer Management

Dorenbos Vervoer Management is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Friesland en Groningen.

Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 6 vestigingen (Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden en Drachten) Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 650 enthousiaste collega’s actief om het vervoer voor verschillende doelgroepen naar tal van locaties zoals dagbestedingscentra, speciaal onderwijs en medische instellingen te verzorgen.

Gezien de verdere professionalisering en groei van onze organisatie zoeken wij een gedreven Planner leerlingenvervoer (bijzonder onderwijs) en groepsvervoer (diverse instellingen en dagbestedingen).

In deze functie ben je belast met het inplannen van leerlingen en cliënten in het leerlingen- en groepsvervoer in de regio Drenthe. De ritten worden door de planner zo efficiënt en effectief mogelijk ingepland in ons geautomatiseerde planningsysteem. Verder instrueer je de chauffeurs met betrekking tot routes, probleemsituaties en tref je maatregelen bij uitval van personeel of voertuigen.

Door jouw servicegerichte instelling voel je je medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van het vervoer van onze leerlingen en cliënten. Je kunt goed het overzicht bewaren op drukke momenten en kunt de juiste informatie delen. Snel kunnen schakelen en keuzes maken zijn hierbij vanzelfsprekend.

 Functie eisen:

– Minimaal MBO werk- en denkniveau;
-Goede planvaardigheden en een goed analytisch en probleemoplossend vermogen.
-Ervaring in de branche en een goede gebiedskennis zijn een pré.
-Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen. TaxSys (planprogramma) is een pré.
-Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
-Stressbestendig;

Wat wij bieden:

-Een uitdagende dynamische functie met veel vrijheid tussen de 32 en 40 uur per week (dagdiensten);
-Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
-Een jaarcontract met aansluitend een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Wil je solliciteren? Of heb je nog wat vragen over deze functie?
Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken pz@taxidorenbos.nl ter attentie van Edwin Williams.