HR medewerker – Assen – 32-40 per week

Over Taxi Dorenbos

Taxi Dorenbos is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Wij vervoeren vanuit 6 vestigingen in Drenthe, Groningen en Friesland diverse doelgroepen naar tal van locaties zoals dagbestedingscentra, speciaal onderwijs en medische instellingen. Vanuit onze hoofdlocatie in Assen is onze afdeling Personeelszaken actief.

Het huidige HR team bestaat op dit moment uit 6 collega’s. Gezien de dagelijkse drukte en verdere professionalisering van onze afdeling zoeken wij versterking. Met zijn alle werken we hard om alle doelen te bereiken en is er uiteraard ook ruimte voor gezelligheid!

Hoe ziet jouw dag als HR medewerker eruit?

Je bent werkzaam op onze hoofdlocatie te Assen en afwisselend op onze andere vestigingen. Je start de dag met het doornemen van ziek- en afwezigheidsmeldingen en zoekt contact over het verloop. Je zorgt voor de juiste verslaglegging en overlegt met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs weer zo snel mogelijk de weg op kunnen.

Rond de klok van 10 uur staan jouw eerste afspraken op de stoep. Je hebt een aantal sollicitatiegesprekken en daarna spreek je een aantal knelpunten met chauffeurs door. Op de terugweg naar ons hoofdkantoor overleg je met jouw HR collega’s over een wervingscampagne waarbij je die dag een presentatie voor werkzoekenden verzorgt.

’s Middags werk je jouw chauffeursadministratie bij en plan je een aantal cursusmomenten in. Kortom; een veelzijdige baan waarbij je sterk in je schoenen staat, goed overzicht houdt en goed kan organiseren.

Functie eisen:

– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
Je hebt een afgeronde HR gerelateerde opleiding of werkervaring in de richting van HR.
Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
Je hebt een goed inlevingsvermogen maar geeft ook duidelijk jouw grenzen aan.
– Je bent iemand die snel kan schakelen en bent goed in prioriteiten stellen.

Wat bieden wij: 

Een afwisselende, uitdagende functie met veel vrijheid tussen de 32 en 40 uur.
– Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
– Een jaarcontract met aansluitend een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

En tot slot kom je in een gezellig team terecht waar we met elkaar elke dag hard werken om de beste resultaten neer te zetten. De lijntjes zijn kort en het teamgevoel is sterk aanwezig!

Wil je solliciteren? Of heb je nog wat vragen over deze functie?

Neem dan contact op met Rutger Smale, r.smale@taxidorenbos.nl