Chauffeur vraagafhankelijk vervoer

Wat ga je doen:

In verschillende regio’s rijdt Taxi Dorenbos, WMO- en regio taxivervoer, zittend ziekenvervoer en Valys. In dat kader werk je als chauffeur in een dienstrooster variërende tussen de 16 en 40 uur per week.

Het vervoer spitst zich toe op de betreffende regio, maar dit kan ook buiten de regio plaatsvinden.

Chauffeurs werken in ochtend-, middag- of avonddiensten. Zowel door de week als in de weekenden. Het vervoer vindt plaats tussen 06.00 ’s morgens en 01.00 uur ’s nachts.

Gedurende een dienst kun je ingedeeld worden op een taxivoertuig, een personenbus of een rolstoelbus. Je zal een aanzienlijk deel van jouw werktijd belast zijn met rolstoelvervoer.

Wat is belangrijk voor deze functie:

Je bent het visitekaartje van Taxi Dorenbos en een echte gastheer of gastvrouw. Jij maakt de rit nét even iets aangenamer en je weet je goed te verplaatsen in je passagiers. Daarnaast zijn goede sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling een must. Gezien de dynamiek binnen het WMO- en regio taxivervoer is het belangrijk dat je stressbestendig bent, zelfstandig kunt werken en onder alle omstandigheden rustig kunt functioneren.

Je bent in bezit van rijbewijs B, je beschikt over aantoonbare rij-ervaring en je bent in het bezit van een chauffeurskaart.

Heb je geen chauffeurskaart? Dit is geen probleem. Wij werken met diverse partners samen die hierin kunnen faciliteren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer dan door te solliciteren via het sollicitatieformulier