Chauffeur Vraagafhankelijk Vervoer regio Assen-Emmen-Hoogeveen –           16-40 uur

Over Dorenbos Vervoer Management

Dorenbos Vervoer Management is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Friesland en Groningen.

Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 6 vestigingen (Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden en Drachten) Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 650 enthousiaste collega’s actief om het vervoer voor verschillende doelgroepen naar tal van locaties zoals dagbestedingscentra, speciaal onderwijs en medische instellingen te verzorgen.

Voor onze vestigingen in Assen, Emmen en Hoogeveen zoeken wij chauffeurs voor het Vraagafhankelijk Vervoer.

Wat ga je doen?

In deze verschillende regio’s rijdt Taxi Dorenbos WMO- en regiotaxivervoer, zittend ziekenvervoer, Valys en Aanvullend Openbaar Vervoer. In dat kader werk je als chauffeur in een dienstrooster variërende tussen de 16 en 40 uur per week.

Het vervoer spitst zich toe op de betreffende regio, maar kan ook buiten de regio plaatsvinden.

Chauffeurs werken in ochtend-, middag- of avonddiensten. Zowel door de week als in de weekenden.        Het vervoer vindt plaats tussen 06.00 ’s morgens en 01.00 uur ’s nachts.

Gedurende een dienst kun je ingedeeld worden op een personenbus, een personenbus of een rolstoelbus. Je zal een deel van jouw werktijd belast zijn met rolstoelvervoer.

Wat is belangrijk voor de functie?

Je bent het visitekaartje van Taxi Dorenbos en een echte gastheer of gastvrouw. Jij maakt de rit nét even iets aangenamer en weet je goed te verplaatsen in je passagiers. Daarnaast zijn goede sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling een must. Gezien de dynamiek binnen het WMO- en regiotaxivervoer is het belangrijk dat je stressbestendig bent, zelfstandig kunt werken en onder alle omstandigheden rustig kunt functioneren.

Je bent in bezit van rijbewijs B, je beschikt over aantoonbare rijervaring en je bent in het bezit van een chauffeurskaart.

Heb je geen chauffeurskaart? Dit is geen probleem. Wij werken met diverse partners samen die hierin kunnen faciliteren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer dan vandaag nog door het online sollicitatieformulier in te vullen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!