Administratief medewerker – standplaats Assen – 24-40 uur per week
Ben je een administratieve duizendpoot die tot in detail verschillende administratieve werkzaamheden wil uitvoeren? Dan zoeken wij jou!

 Wat ga je doen als Administratief medewerker?
Dagelijkse verzorgen wij enkele duizenden ritten per dag. Deze ritten worden gecommuniceerd en geregistreerd via de Boordcomputer Taxi (BCT). De hieraan gekoppelde rijtijdenadministratie wordt verwerkt door onze administratie. Jouw taak is het zorg dragen van én controle op een juiste verwerking hiervan. Wanneer je goed bent ingewerkt in het verwerken van de rijtijdenadministratie ligt er uitbreiding van taken voor je klaar. Je kan je dan ook bezig houden met allerlei andere administratieve werkzaamheden zoals het assisteren bij de facturatie van ritten. Je werkt nauw samen met onze afdeling Personeelszaken en je collega’s van andere administratieve afdelingen.

 Wat verwachten we van jou?
* Een afgeronde opleiding of werkervaring in de richting van administratie
* Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
* Je bent van nature onderzoekend en kan je goed vast bijten in vraagstukken en vindt het een uitdaging om problemen op te lossen dan wel te verklaren.
* Je bent leergierig van aard: de CAO artikelen rondom administratieve processen maak jij jou vlot eigen
* Je werkt zeer nauwkeurig en realiseert dat dit de basis is van jouw werkzaamheden
* Je hebt “feeling” en ervaring met het werken met verschillende computersystemen

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige baan waarbij jij ervoor zorgt dat iedereen ontvangt waar hij of zij recht op heeft. Bij de verwerking is er sprake van het behalen van deadlines maar samen met een hecht en gezellig team sla jij je daar doorheen.

* Contractduur van 12 maanden met zicht op een vast dienstverband
* De salarisindicatie bedraagt € 2.154,00 – € 2.731,00 per maand (CAO Zorgvervoer en Taxi) afhankelijk van je opleiding en/of werkervaring
* Een uitstekende pensioenregeling

Over Dorenbos Vervoer Management
Je gaat werken bij één van de grootste personenvervoerders van Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Drenthe, Groningen en Friesland. Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 7 vestigingen: Assen, Emmen, Hoogeveen, Groningen, Leeuwarden, Drachten en Kollumerzwaag. Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 700 enthousiaste collega’s actief en verzorgen wij duizenden ritten binnen het doelgroepenvervoer op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Ben je enthousiast over deze functie?
Reageer dan vandaag nog via pz@taxidorenbos.nl t.a.v. Edwin Williams.
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je deze uiteraard ook mailen via bovenstaand e-mailadres of bel 0592-615000

Nieuwsbrief

Andere diensten

Recente nieuwsberichten