Leerlingenvervoer 2021 – 2022

 

Terug naar overzicht

Geachte ouders/verzorgers,
Uw zoon/dochter mag komend schooljaar gebruik maken van het schoolvervoer dat verzorgd wordt door Taxi Dorenbos. Via het ouderportaal op onze website kunt u de gegevens van uw kind inzien en controleren. Ook kunt u op dit portaal de geplande tijden zien en kunt u ziekmeldingen en andere mutaties aan ons doorgeven. Dat spaart tijd en telefoonkosten!


BELANGRIJK:


• Aan het eind van ieder schooljaar worden alle bestaande ouderaccounts opgeheven. Dat doen we om vervuiling van het bestand te voorkomen. Voor het komende schooljaar moet u dus een nieuw account aanmaken.
• Een account op het ouderportaal aanmaken kan op onze website. Ga daarvoor naar: http://www.taxidorenbos.nl/2018/03/meld-kind-aan/.
• De eerste twee weken zullen de ophaaltijden enigszins afwijken maar daarna zal er een vast patroon ontstaan en zal de chauffeur de exacte tijden aan u doorgeven.
• Controleer de bovenstaande gegevens op het ouderportaal. Indien deze niet juist zijn, neem dan z.s.m. contact met ons op;
• Lees het meegestuurde informatieboekje aandachtig door en bewaar dit goed;
• Krijgt u een bekende chauffeur? Dan neemt deze voor de eerste schooldag telefonisch contact met u op.
• In geval van een nieuwe chauffeur zal deze voor aanvang van de eerste rit komen kennismaken.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met afd. groepsvervoer; groepsvervoer@taxidorenbos.nl , tel.nr. 0592-378724.

Met vriendelijke groet,

Taxi Dorenbos b.v.

december 3, 2021

Nieuw vervoersprotocollen voor het Leerlingenvervoer

Het Kabinet heeft in de persconferentie van vrijdag 25 november weer een aantal coronamaatregelen (her)ingevoerd. Naar aanleiding hiervan heeft het […]

Lees meer

augustus 23, 2021

Chauffeur leerlingenvervoer

Functiebeschrijving Taxi Dorenbos is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Vanuit de vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen, Emmen, Drachten en Leeuwarden […]

Lees meer