Anders betalen bij Taxi Dorenbos

I.v.m. het coronavirus wil Taxi Dorenbos het de klanten nog gemakkelijker maken om de taxirit te betalen. Dit maken we mogelijk door onderstaande 3 opties.

Terug naar overzicht

Taxi Tegoed Servive

Gebruikers van het Wmo-vervoer hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de Taxi Tegoed Service. Voor beide partijen een hele goede oplossing om niet meer contant te hoeven betalen of te pinnen. Zij kunnen zich aanmelden d.m.v. een eerste storting o.v.v. Taxi Tegoed Service en het nummer van de Wmo-pas.

download hier het formulier voor uitleg

Doorlopende automatische incasso

Een tweede mogelijkheid voor gebruikers van het Wmo-vervoer is de automatische incasso. In dat geval dient er een doorlopende machtiging verleend te worden aan Taxi Dorenbos. In dat geval worden de kosten van het vervoer via een incasso opdracht van de rekening van de gebruiker afgeschreven.

Download hier het de automatische incasso 

Pinnen

In eerste instantie zijn er zogenaamde “sum-up” apparaten ingezet om de mogelijkheid te hebben voor een pinbetaling. De volgende stap is het inzetten van myPOS betaalterminals. Het voordeel van deze terminal is dat deze gekoppeld kan worden aan de Cabman BCT. Daarmee wordt de betaling van een rit direct gekoppeld in de BCT. Dit levert een grote verbetering op in de verwerking van de (betaling van) de ritten.

Meld bij het bestellen van een rit dat u wilt pinnen zodat de chauffeur een pin apparaat bij zich heeft.

Nieuwsbrief

Andere diensten

Recente nieuwsberichten

mei 12, 2021

Doe mee !!!

Lees meer

maart 16, 2021

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Lees meer

maart 10, 2021

Vacature

Voor de Zuidwest Drenthe zijn wij op zoek naar:  Chauffeurs Personenvervoer ·         Vraagafhankelijk vervoer / Wmo-vervoer, zittend ziekenvervoer, straattaxivervoer.·         Groepsvervoer […]

Lees meer

februari 14, 2021

Beperkt vervoer op maandag 15 februari

Het KNMI heeft voor morgen code rood afgegeven. Er is maandag in de loop van de nacht en in de […]

Lees meer