Over ons

001 foto   Taxi Dorenbos b.v. is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen, Emmen en Hoogeveen. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.

Ons wagenpark bestaat o.a. uit Mercedes de E-klasse en Sprinter maar ook  Renault zoals de Laguna, Grand Scenic, Trafic en Master en is uitgerust met een navigatiesysteem en een geavanceerd taximetersysteem wat is gekoppeld aan Global Positioning System, waardoor wij te alle tijde weten waar onze voertuigen zich bevinden.

Voor de zakelijke markt bieden wij hoog kwalitatief vervoer. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw relaties veilig en op tijd op de door u gewenste plaats aanwezig zijn. Daarvoor beschikken wij over een moderne centrale, met geavanceerde planningssystemen,

die bemand worden door specialisten op dit gebied.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Ook voor groepsvervoer kunt u bij Taxi Dorenbos b.v. terecht. Als u met een groep één of meerdere dagen erop uit wilt, vervoeren onze ervaren chauffeurs u zowel nationaal als internationaal op een veilige en comfortabele manier.