Vliegveld Service

Begin uw reis goed en zorg dat u op tijd, comfortabel en snel op het vliegveld aan komt. Bij Taxi Dorenbos regelen wij vliegtuigservice naar zowel nationale als internationale vliegvelden. Onze auto’s bieden genoeg ruimte voor uw bagage, brengen u tot aan de aankomst- of vertrekhal en zorgen dat u zonder oponthoud gehaald en gebracht wordt.

  • Telefoonnummer

    0592 - 615 111

Uw vakantie begint zodra u de voordeur achter u dicht trekt. Geen gesjouw met bagage, zoeken naar een parkeerplek en onnodig veel tijdsverlies en kosten aan een parkeerplaats. Wij brengen u naar de vertrekhal, zorgen voor uw bagage en indien gewenst begeleiden wij u naar de incheckbalie.

Ook voor grotere groepen zorgt Vliegveldservice Dorenbos voor een onbezorgde start van uw reis. Reist u met mindervaliden, kleine kinderen of huisdieren? Wij helpen u graag verder bij speciaal vervoer.

Ga naar Vliegveldservice

Andere diensten van Dorenbos

Vacature

Taxi Dorenbos is gespecialiseerd in personenvervoer in Noord-Nederland. Vanuit de vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen, Emmen, Drachten en Leeuwarden vervoeren […]

Bekijk dienst

Kleinschalig openbaar vervoer

Bekijk dienst

Zittend Ziekenvervoer

Daarnaast bepaalt niet langer de behandelend arts, maar de verzekeraar per geval wat de aangewezen vorm van vervoer naar en […]

Bekijk dienst