Schoolvervoer

 Het schoolvervoer in Zuidoost Drenthe wordt uitgevoerd door Taxi Dorenbos. Hier rijden dagelijks zo’n 100 chauffeurs die er voor zorgen dat de kinderen op tijd bij hun school worden gebracht. Taxi Dorenbos werkt hierbij met een systeem waarbij de ouders hun kinderen zelf via het internet de kinderen kunnen ziek melden en ook weer beter. Verder kunnen ze hier ook de onverwachtse vrije dagen doorgeven bv. bij een bruiloft, uitjes e.d. Ook vakanties kunnen hier al worden ingevuld voor het hele seizoen.

Op deze manier houd Taxi Dorenbos de lijntjes kort voor de klanten. Alle ouders van de kinderen die door Taxi Dorenbos naar school worden gebracht en/of gehaald kunnen hier gebruik van maken. Hiervoor kunt op onderstaande link klikken en het formulier invullen.

aanmelden 2

Recente berichten

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Wij proberen continu onze service verder te verbeteren.
Uw inbreng is daarbij van onmisbaar belang. Aangezien wij het antwoord op elke vraag waardevol vinden is er geen enkele verplicht gesteld en bepaalt u zelf welke u wilt beantwoorden.
Uw gegevens zullen uiteraard alleen worden gebruikt met inachtneming van de geldende privacybepalingen. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor de te nemen moeite.

Klik op ‘Verder >>’ om de enquête te starten.

  1. Nieuwe prijzen schiphol Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe prijzen schiphol